ресторації / Імідж*

Найпопулярніші роли в Києві: як визначити, що варто спробувати першим

5.07.2024 12:03 -

Перед тим, як замовити суші та роли, слід відповідально поставитись до вибору сортів цієї страви. Суші та роли з огляду на їх склад смакують не всім, тому вибір новачка має бути ретельним.

Для першого замовлення підійдуть ті сорти ролів, які мають в складі більш звичні за смаком та обробкою продукти. Щоб ви не хвилювались, роблячи перше замовлення на суші, ми дамо вам кілька корисних порад щодо вибору. А ще ви дізнаєтесь, в якому закладі можна без остраху замовити страви японської кухні.

Для тих, хто куштує суші вперше

Більшість киян вже не здивувати сирою рибою в стравах чи екзотичними додатками до суші, але є й ті, хто ще незнайомий з японською кухнею. Дехто боїться їсти сиру рибу, а хтось не довіряє професійним навичкам сушистів.

Але якщо вам все-таки хочеться скуштувати автентичні японські страви, радимо скористатися нашими порадами:

Для першого замовлення оберіть ті сорти, суші та ролів, де відсутня сира риба. Непогано почати екскурс в східну кухню з ролів темпура або запеченого з креветками. Замовляйте суші лише в перевіреному закладі – ідеальний варіант «Суші Майстер». В надійному закладі відповідально ставляться до вибору продуктів, з яких готуються суші. Так ви перестрахуєтесь від проблем з травленням. Перед вживанням суші та ролів варто дізнатись про правила – з чим компонувати суші, які соуси підходять до того чи іншого сорту тощо. Так ви не тільки збережете автентичність подачі суші, а й отримаєте більш яскраві емоції від смаку страви.

Якщо ви все ще вагаєтесь з вибором, то не соромтеся звертатися до менеджера. Співробітник ресторану радо допоможе вам підібрати сорти суші та ролів, які можна скуштувати новачку.

«Суші Майстер» - ресторан, якому варто довіряти

Головна перевага цього закладу для клієнтів – це його абсолютна безпечність. Тут працюють досвідчені кухарі, які майстерно, з любов’ю та виключно з високоякісних продуктів приготують для вас різні страви японської кухні.

Ще варто зазначити, що в «Суші Майстер» представлений великий вибір страв. В меню є безліч сортів суші та ролів, салати, гарячі страви і навіть десерти. Тут знайдуть для себе смаколики не тільки гурмани з досвідом, а й ті, хто тільки но знайомляться зі стравами японської кухні.

Не менш важливо й те, що в ресторані якісний сервіс. Вас гарно зустрінуть в самому ресторані. Але отримати максимум задоволення можна й від адресної доставки, бо чекати прийдеться недовго і все приїде в ідеальному стані.

Ознайомитись з меню, цінами та іншою корисною інформацією ви можете на сайті. Але ми радимо встановити мобільний додаток, який дозволить мати улюблений ресторан завжди під рукою.

Швидку доставку вашого замовлення гарантують співробітники кур’єрської служби закладу. Замовлення доставляються в рекордні 45 хвилин від моменту підтвердження заявки. Послуга надається на платних умовах і ціна їх складає всього 30 гривень. Однак при замовленні на суму від 400 гривень послуги доставки стають безкоштовними.