суспільство / Імідж*

Індивідуальні курси англійської мови: в чому їхня перевага

7.06.2024 17:20 -

Вміле володіння англійською мовою у сучасних реаліях – це можливість вільно подорожувати, не відчуваючи дискомфорту від мовних бар’єрів, освіта в престижних навчальних закладах та необмежені можливості для працевлаштування за кордоном.

Підготовка в сучасних школах ведеться за індивідуальним сценарієм або в групах. Важливий нюанс полягає в тому, щоб навчання проходило у комфортних умовах, коли формуються ідеальні умови як для викладача, так і для того, хто охочий засвоїти навчальну програму. Індивідуальні курси англійської мови – це чудова можливість у комфортних умовах сконцентрувати свої зусилля задля досягнення головної мети.

Джерело: https://schoolguide.in.ua/english/kyiv/courses/individualni-zaniattia

Які переваги надають курси англійської мови індивідуально

Часто люди вдаються до індивідуального варіанту, бо це зручно та ефективно. В такий спосіб вдається вирішити багато проблем, які можуть загальмувати володіння основними навичками. Навчання сам на сам з репетитором сприяє формуванню довірчих відносин, під час яких обидві сторони поступово переходять до напівдружніх стосунків, довіряють один одному і у творчому тандемі намагаються досягти очікуваних результатів. Окрім того, персональні уроки англійської забезпечать ще декілька переваг, на які обов’язково потрібно зважити:

Індивідуальні заняття дозволять зекономити час, бо викладач не буде вимушений надавати консультації багатьом учням одразу, кожного разу концентруючись на питаннях та проблемах конкретної людини. Репетитор приділить більше уваги виправленню конкретних недоліків та додатково розтлумачить незрозумілу тему, не звертаючи уваги на витрачений час. Важливий момент – це гнучкість графіку, коли студент має нагоду обрати зручний час та тривалість уроків таким чином, щоб навчання не призвело до незручностей. За домовленістю обидві сторони обирають найбільш ефективні навчальні матеріали, підручники та посібники під кожну тему. Багато хто вважає головним позитивним моментом відсутність відволікаючих факторів. Навчання у групах завжди супроводжується розмовами, які не мають прямого відношення до основної мети перебування на уроці та лише заважають.

Всі, хто соромиться вимови та недосконалого володіння деякими навичками, теж з задоволенням оберуть індивідуальні курси англійської мови онлайн. Віч-на-віч з репетитором вони відчують себе більш розкутими та впевненими у власних можливостях.

Чи варто зважати на недоліки

Студенти, що обирають групову форму вивчення англійської, справедливо заперечать, що у колективі легше сприймати методичні матеріали через те, що з’являється можливість для додаткового обговорення назрілих проблем. Простіше кажучи, учні з задоволенням допомагають один одному у випадках, коли хтось засвоїв конкретну тему краще за свого товариша. Декому навіть подобається заявити про себе як віртуоза в англійській.

З цього випливає ще один фактор переваг колективного навчання – вмотивованість. Опановуючи англійську у групі, неодмінно потягне довести свої переваги перед рештою учнів. В той самий час варто зауважити, що в будь-якому разі буде неважливо, яка форма навчання була обрана, якщо вона допомогла здобути необхідний рівень володіння англійською та відповідний документ, що це підтверджує.