тютюн / Імідж*

Кращі види тютюну для кальяну в 2024 році

22.05.2024 14:56 -

Правильно вибрати тютюн для кальяна – це означає отримувати справжню насолоду від подальшого куріння.

Тут все залежить від власних уподобань, а також міцності та смаку. Тому перш ніж вибирати табак для кальяна, потрібно визначитись зі своїми уподобаннями та типом тютюну, який би хотілось придбати.

Тютюн для кальяну Unity

Одним з найбільш популярних типів тютюну для кальяну являється Unity. Його виробляють спеціально для людей, які прагнуть завжди випробовувати нові відчуття. За порівняно невеликий час, коли табак Юніті вперше з'явився на вітчизняному ринку, він встиг стати ледве не найпопулярнішим серед справжніх поціновувачів кальянного мистецтва.

Цей продукт належить до сортів середньої міцності. Основою для його виготовлення стала тютюнова заправка 4.20, що являє собою ретельно підібрану ідеальну композицію листків тютюну таких високоякісних сортів, як Burley та Virginia. Неймовірна атмосфера, що створюється під час куріння суміші для кальяну, та приголомшливі відчуття від процесу стають можливими завдяки суворо визначеній пропорції змішування. Підтвердженням тому є велика популярність Unity серед власників кальян-барів та кафе, а також серед любителів проводити час за курінням кальяну.

Особливостями та перевагами цього типу тютюну є:

якісне просочення листків натуральними концентратами фруктів; густий і разом з тим ароматний дим; відсутність в ретельно очищеному кальному тютюну штучних барвників та хімічних добавок; помірна міцність, що є ідеальним не тільки для досвідчених курців кальяну, а й для початківців та жінок.

Кальянний тютюн Dead Horse (Деад Хорс)

Ще одним типом тютюну, на який варто звернути увагу при виборі, є Dead Horse. Його батьківщиною вважається українська Одеса, де він з'явився також не так давно (2016 рік). Він також виготовляється з листя преміум-класу сортів Вірджинія і Бьорлі. Основною його відмінністю є висока димність, інтенсивний аромат та щільні хмари пари.

Сьогодні є широкий вибір смакових відтінків, що має табак Деад Хорс, а також неповторних сумішей. Будь-який з них можна знайти та замовити в інтернет-магазині Tabacoff.

Тютюн для кальяна від White Smok

White Smok – це виробник з України, що представив лінійку легкого тютюну з високим рівнем диму та жаростійкості. Він ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу мінімальній кількості нікотину, але приємному смаку. Унікальні та яскраві аромати, що має табак Вайт Смок, були розробленні спеціально для справжніх поціновувачів легкого тютюну.

Найбільш популярними смаками лінійки цього тютюну являються:

чорна смородина; тропікана (фруктовий мікст); чорниця; грейпфрут; манго; джем малиновий; Ті Амо; ожина Панакота; банан; енергетик; лимонний пиріг; ананас; полуничний маффін; цитрусовий мікст.

Неймовірно широкий спектр смаків є результатом поєднання натуральних інгредієнтів та майстерне мистецтво виробництва роблять цей тип тютюну ідеальним вибором для куріння в домашніх умовах.

Основні параметри вибору тютюна для кальяну

При виборі тютюну для куріння кальяну разом з індивідуальними вподобаннями та смаками слід звертати увагу на наступні його параметри:

міцність, що залежить від кількості нікотину у вибраному сорті листя тютюну; жаростійкість (залежить від способу нарізки й обробки листя, а також сорту тютюну); рівень димності (краще вибирати добре просочені заправки); смак; спосіб нарізки тютюнового листя; наявність небажаних чи шкідливих включень; якість пакування; кількість сиропу.

Сьогодні ринок представлений багатьма сортами тютюну та різноманітними міксами, тому обирати завжди потрібно в добре перевірених продавців та справжніх професіоналів. Одним з таких є інтернет-магазин Tabacoff, де представлено найкращі бренди продукції для куріння кальяну.