молоді політики

У Чернігові навчатимуть «молоду політичну кров»

29.02.2024 18:48 - SVOBODA.FM

«Школа молодого політика» від Міжнародного республіканського інституту навчатиме азам політичного мислення та аналізу школярів і випускників, активних, молодих та амбітних лідерів, які проживають у місті Чернігові.

Про це повідомляє сайт Міжнародного Республіканського Інституту в Україні.

Реєстрація заявок триватиме до 5 березня, а початок занять уже у суботу, 9 березня. Навчання триватиме до 30 квітня цього року.

Усього буде відібрано 22 молодих політичних лідерів та лідерок.

«І ви можете ними стати! Запрошуємо вас на навчання», - йдеться на сайті.

Зазначається, що на чернігівську молодь віком 15-17 років, чекають найкращі тренери та експерти з політичного лідерства, комунікацій та особистісного розвитку.

Навчатимуть розумінню ключових понять та явищ в українські політиці, участі у виборчих кампаніях, ефективних комунікаціях та публічних виступах.

Молоду «політичну кров» безкоштовно «підгодовуватимуть знаннями», а також забезпечать харчуванням та навчальними засобами.

«Ми обов’язково подбаємо про вашу безпеку на всіх етапах навчання. За результатами навчання ви отримаєте сертифікат», - йдеться в повідомленні.

«Школа молодого політика» реалізується Міжнародним республіканським інститутом (IRI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Для сміливих і рішучих посилання для подання заявки ТУТ