Музика на Радіо SVOBODA.FM

Пісня "Ліхтарі" - історія кохання, яка зігріває серця і надихає

30.01.2024 16:49 - SVOBODA.FM

Нова пісня "Ліхтарі" від талановитого молодого українського співака та музиканта DIBROVA відображає реальну історію кохання та прив'язаності.

Вона зародилася у маленькому містечку, де кожен знає кожного, між двома молодими людьми: фанатичним музикантом та юною тендітною дівчиною, яка була закохана в нього з самого дитинства. Випадкова зустріч на вечірці, де у ролі глядача опинився юнак, стала початком чогось більшого і важливого в їхньому житті.

Історія, яка стоїть за цією піснею, наповнена взаємними почуттями та спільними моментами, які і досі надихають пару вірити у справжнє кохання. "Ліхтарі" - це не просто пісня, а символ спільної історії двох людей і надії на щасливе майбутнє, яке вони будують разом, навіть у важкі часи. Нехай вона стане нагадуванням про те, як важливо цінувати кожен щасливий момент разом з тим, кого ви любите, всупереч обставинам та подіям.

Знімайте відео свого танцю та викладайте його у соцмережах, позначаючи сторінку DIBROVA. Нехай цей танець стане нашим спільним танцем життя, яке триває!

Трек присутній на усіх платформах.

Вже 5 березня 2024 року о 18:30 відбудеться перший сольний концерт DIBROVA в Києві у Music Pub “Pepper’s Club”.

Квитки тут.

З 31-го січня трек в ротації Радіо SVOBODA.FM на сайті і на популярних радіосервісах. Список сервісів розширюється, працюємо над запуском ефірного мовлення на частоті 1422 кГц!