Музика на Радіо SVOBODA.FM

Український співак з Сан-Франциско поділився станом самотності у своїй новій пісні “Залишився Один”

30.01.2024 12:18 - SVOBODA.FM

Сьогодні український співак з Сан-Франциско поділився своїми почуттями в новій пісні “Залишився один”, яка висвітлює складний і часто важкий процес виходу зі стану самотності.

Пісня “Залишився Один” – про стан самотностів періоді “реабілітації”, який може зрозуміти кожен після болючого розривуз коханою людиною. В якому ти намагаєшся жити за звичним ритмом, ніби заново вчишся ходити. В такому стані важко, сумно і страшно. Проте, прийняття реалій допомагає відновитись значно швидше, аніж ілюзія «зі мною все добре» – самообман, до якого люди з розбитимсерцем часто вдаються, аби втекти від себе і власних переживань.

“Для мене особисто стан самотності – це транс. В цьому стані емоції ніби відсутні. Кольоривимкнули, смуток анулюваврадість, а апатіязвела нанівець бажанняробити бодай щось. «Залишився один» – портрет стану самотності. Портрет, який описує всі його деталі,його сірість і холод”, - ділиться своїми почуттями співак.

Співак сподівається, що ця творчаробота не засмутить, а нагадає, що скільки б снігу не намела хуртовина, він неодмінно розтане. Та скільки би болю і смутку не зазнало розбите серце, в ньому неодмінно відродиться радість і любов. Ця пісня буде пам'яткою самотнім людям, що насправді це лише тимчасово, що за найлютішою зимою настає лагідна весна.

“Сподіваюсь, ця пісня нагадаєкожній людині, яка перебуває у стані самотності, що її розуміють, з нею переживають, можливо, в один і той же момент, можливо, в ретроспективі. Але сам факт усвідомлення того, що ти не один, кому знайомий емоційнийвакуум самотності, допоможез нього вибратись. Так сталося в мене, мені траплялися люди, які були в такому ж стані, а зараз на їхніх обличчях посмішка”, - поділився ANDRUX.

Своєю піснею ANDRUX бажає любовісвоїм слухачам. До себе, в першу чергу. Глибокої та щирої. Такої любові, що зцілює не лише тебе самого, але і всіх навколо. Тому любіть, любіть, любіть. Бо для чого ми ще на цій землі, як не для любові?

Прослухати нову пісню та кліп “Залишився Один” можна на всіх музичних платформах.

З 31-го січня трек в ротації Радіо SVOBODA.FM на сайті і на популярних радіосервісах. Список сервісів розширюється, працюємо над запуском ефірного мовлення на частоті 1422 кГц!