сервіси / Імідж*

Бутильована вода доставка

25.01.2024 11:54 -

Чи задумувалися ви над тим, яку воду ви п'єте? Впевнені, що більшість з вас вважає, що питна вода не може бути поганою, головне, що «смачно п’ється».

Ця думка – помилкова і над жаль, більшість людей дотримуються вживають звичайну воду з-під крана, не підозрюючи, що в ній може бути приховано. Більш того, навіть після кип'ятіння користь рідини з центрального водопостачання не збільшується.

Де взяти корисну воду для пиття?

Чому ми так занепокоєні даним питанням? Справа у тому, що лабораторні дослідження підтвердили, що у багатьох містах країни до складу води з бюветів входять солі важких металів. Про їх вплив на організм людини поговоримо згодом, а зараз зрозуміємо, де краще брати питну воду.

Останні 5 років в Україні внесли корективи у багато сфер життя. Епідеміологічна та політичні ситуації, які тривають і досі, змусили багатьох людей перейти на доставку бутильованої води. По-перше, це дозволяє уникнути походів до магазину та носіння важкої тари. По-друге, кур'єри привозять у зручний для вас час замовлення та особисто заносять його до дверей квартири чи будинку.

Лідером на ринку доставки питної води в Дніпрі незмінно залишається ТМ «Н2О». Ретельне очищення дозволяє видалити не тільки шкідливі домішки, а й знищити бактерії, які часто присутні у воді з-під крана. Ми впевнені, що саме вода є джерелом життя, тому кожна склянка води «Н2О» має збалансований природний вміст мінеральних речовин, що необхідні для правильної роботи організму. Крім того, особливою відзнакою для нас, як виробника, є офіційна рекомендація МОЗ щодо можливості використання води дітям з перших днів життя.

Вплив води на організм людини

Повертаючись до теми шкоди домішок, які присутні у питній воді, не можливо не згадати такий показник, як рН. На кожній пляшці води в супермаркеті він обов'язково зазначається, але мало хто зі споживачів звертає на нього увагу. Кислотно-лужний баланс води, яку ми щодня вживаємо має бути в межах 6,5-8,5. Це пояснюється тим, що рН крові людини нейтральний і складає приблизно 7,5. Значне його відхилення негативно відображується на здоров'ї.

Така ж ситуація спостерігається із надмірною кількістю домішок у воді. Забруднення питна вода призводить до:

Порушення серцево-судинної системи Збою обмінних процесів Подразнення шкіри та дерматологічних висипів Ураження внутрішніх органів Погіршення розумової діяльності та постійна розсіяність уваги

Краще віддавати перевагу тільки очищеній питній воді, яка смакуватиме всій родині та буде приносити лише користь для організму.