техніка / Імідж*

Не вмикається пральна машина: що робити

29.03.2023 08:16 -

Як би ми акуратно та дбайливо не поводилися з пральними машинами, з часом пристрої можуть виходити з ладу.

 У цьому матеріалі розглянемо головні причини того, чому обладнання не включається, як можна самостійно усунути проблему та де у разі потреби замовити професійний ремонт і діагностику пральних машин.

Чому пральна машина не вмикається

Основними причинами того, що не вмикається пральна машина, можуть бути:

проблеми з електроживленням; збої в роботі фільтра перешкод; поломка кнопки запуску; несправність пристрою блокування люка; зависли або перегоріли модуль керування або програматор.

Як самостійно усунути проблему

Якщо проблема не серйозна або, хоча б щоб зрозуміти причину, ви можете виконати декілька простих дій:

Перевірити електричне живлення. Подивіться, чи є у вашому будинку або квартирі електрика. Також не буде зайвим перевірити справність розетки – можливо, вона зламалася. Для цього підключіть пристрій в іншу розетку та подивіться, чи вмикається пральна машина тепер. Перевірити розетку та вилку. Вони не повинні мати жодних механічних пошкоджень. Гар або запах плавленого пластику свідчать, що пристрій не запускається через проблеми з проводкою.

Водночас якщо ви розумієте, що не можете своїми силами усунути несправність – краще відразу звертатися до майстрів з ремонту пральних машин. Це допоможе вам зберегти час і сили, а також не завдати більшої шкоди пральній машинці. На жаль, здебільшого ремонт такого типу побутової техніки без спеціальних знань виконати не вдасться.

ПКСС: надійний сервіс з ремонту пральних машин

Перша Київська Сервісна Служба (ПКСС) – це якісний сервіс з ремонту побутової техніки у Києві та передмісті. Він об'єднав найкращих досвідчених фахівців, які здатні швидко та надійно знайти причину та розв'язати проблему. Ви можете замовити ремонт вдома пральних машин або відвести обладнання до сервісного центру, що знаходиться в столиці по вулиці Литвиненко-Вольгемут, 3. Також сервісний центр має послугу термінового виклику ремонтника в день вашого дзвінка. ПКСС відновлює роботу пралок всіх популярних брендів та моделей.

На ремонт пральних машин будь-якої складності спеціалісти Першої Київської Сервісної Служби надають гарантію. А нові клієнти ПКСС отримують знижку 30% на ремонтні роботи. До того ж ПКСС має власний склад необхідних оригінальних запчастин, тому вам не доведеться шукати потрібні для ремонту комплектуючі.