дозвілля і подорожі / Імідж*

Найкращий заміський ресторан преміум-класу CHALET EQUIDES

29.03.2023 08:04 -

Відвідування заміських ресторанів – це унікальний досвід, який обов'язково варто пережити кожному. Зазвичай такі заклади знаходяться у мальовничих місцях, оточених природою, що створює унікальну атмосферу та дозволяє насолодитися красою навколо.

Окрім того, що це ресторани з гарним краєвидом, заміські заклади також дарують своїм відвідувачам набагато більше затишку та приватності.

Елітний ресторан CHALET EQUIDES у заміському комплексі

Готельно-ресторанний комплекс під Києвом пропонує відвідувачам різноманітні розваги, зокрема відвідування СПА, спортзал, гольф-клуб, відпочинок біля басейну та відвідування ф'южн-ресторану.

Заміський ресторан CHALET EQUIDES – привабливе місце для відвідування не лише серед місцевих мешканців, а й гостей столиці. Окрім вдалого розташування, CHALET EQUIDES має низку суттєвих переваг у порівнянні з іншими міськими ресторанами:

Мальовнича природа. Разом з гарною місцевістю, ви зможете насолодитися свіжим повітрям під час повільних вечірніх прогулянок після смачної вечері. Якісна кухня. Ресторан славиться своєю кухнею, де використовуються лише свіжі продукти відмінної якості. Шеф-кухарі готують страви у сучасному стилі та експериментують з класикою. Тут на вас чекають не тільки смачні основні страви, а й незабутні десерти. Затишна атмосфера. Це ідеальне місце для романтичної вечері чи тихого сімейного вечора. Простора територія. Ресторан на березі озера оточують доглянуті угіддя, де можна прогулятися та насолодитися місцевою красою. Привітний персонал. Співробітники CHALET EQUIDES завжди готові допомогти та зробити все можливе, щоб відвідувачі відчували себе комфортно та нічого не потребували. Вдале місце для заходів. Ресторан CHALET EQUIDES підійде для святкування важливої події. Просто попередьте персонал закладу заздалегідь і підготують все для свята. Дитяча зона. На території Equides Club є спеціальний клуб, де професійні та досвідчені вихователі доглянуть дітей, даючи батькам шанс повечеряти та насолодитися компанією один одного.

Загалом, заміський ресторан CHALET EQUIDES пропонує унікальний досвід, що поєднує в собі чудовий лісовий краєвид, свіжі місцеві продукти та затишну атмосферу.

Ідеальні вихідні в компанії мальовничої природи та смачної їжі чекають на вас у СHALET EQUIDES.

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 хвилин від центру столиці)

info@equides.com.ua

+38 (050) 338 58 58