SMM / Імідж*

Як таргетована реклама та SMM допомагають збільшити продажі в соціальних мережах

21.03.2023 08:32 -

Просування певного бренду та залучення нових клієнтів — це одні з головних цілей онлайн-маркетингу, досягнення яких здійснюється різними способами.

Серед них одним із найбільш ефективних і перспективних є просування в соціальних мережах, що дозволяє підвищити впізнаваність бренду та зміцнити його позитивний імідж, залучити потенційних споживачів і збільшити прибуток компанії.

 Успіх реклами в соцмережах обумовлений тим, що ними наразі користується величезна кількість людей, і за допомогою правильних стратегій ви можете перетворити їх на своїх потенційних споживачів.

Переваги та можливості SMM для збільшення продажів у соцмережах

Маркетинг у соціальних мережах або SMM маркетинг — це чудовий спосіб для компаній залучити нових клієнтів та підвищити впізнаваність свого бренду. Саме тому зараз практично кожен бізнес має власні сторінки у таких соцмережах, як Фейсбук, Інстаграм або TikTok, де вони публікують цікавий контент.

Загалом послуги SMM охоплюють безліч понять, які кардинально відрізняються один від одного. Але їх поєднують спільні цілі — залучення аудиторії за допомогою соціальних платформ. Основними перевагами такого способу реклами в соцмережах є:

побудова міцного фундаменту довіри аудиторії до бізнесу, що рекламується; зручний спосіб інформування клієнтів про нові товари, акції та інші цікаві пропозиції; збільшення впізнаваності бренду та лояльності до нього; підвищення відвідуваності сайту компанії та кількості продажів завдяки цьому; спрощення спілкування безпосередньо із цільовою аудиторією.

Щоб досягти бажаних результатів, краще відразу звернутися за допомогою до професіоналів і замовити SMM із гарантією результату. Наприклад, якісні послуги SMM пропонує українське digital-агентство Ланет CLICK.

Що таке таргетована реклама та чому вона вам потрібна

Таргетована реклама вирізняється можливістю демонстрації рекламних оголошень найбільш зацікавленому сегменту аудиторії. Саме слово «таргет» (від англ. target) означає «ціль», що визначає основний механізм дії такого способу просування.

Серед переваг таргетингу можна відзначити:

низький поріг входу; доступ до величезної бази знань про користувачів; використання широкого інструментарію для налаштування таргету; персоналізація оголошень; раціональне використання рекламного бюджету; можливість рекламувати товар навіть без сайту; збільшення продажів і досягнення маркетингових KPI.

Попри те, що таргетована реклама має безліч переваг, вона також вимагає врахування великої кількості важливих деталей і ряду обмежень. Тому краще замовити таргетовану рекламу у досвідченого фахівця, який знає всі нюанси та зможе використовувати всі можливості цього маркетингового каналу.

Ви можете замовити рекламу в соцмережах, звернувшись за допомогою до агентства Ланет CLICK. Для уточнення вартості необхідної послуги та консультації звертайтесь за телефоном +38 (044) 225-19-00 або за допомогою електронної пошти: lanetclick@lanet.ua. Також замовити рекламу можна, залишивши заявку на сайті компанії.