анонс

Презентація відеоальманаху "Ше.Fest мандрує країною"

16.09.2021 13:19 - SVOBODA.FM

Команда фестивалю запрошує всіх на презентацію відеоальманаху, присвяченого проєктові "Ше.Fest мандрує країною". Подія відбудеться 21 вересня об 11:00 у приміщенні Українського кризового медіацентру за адресою: Київ, вул. Хрещатик, 2 (Український дім).

Ця зустріч підведе підсумки експерименту, який подарував частинку фестивальної атмосфери жителям різних українських міст.

У 2021 році Ше.Fest вперше розширив географію, створивши проєкт “Ше.Fest мандрує країною” за підтримки Українського культурного фонду.

Фестивальні заходи відбулися в чотирьох містах — Ірпені, Броварях, Одесі та Первомайську Миколаївської області.

У мандрівних концертах були задіяні постійні учасники фестивалю ("Шпилясті кобзарі", Віталій Кобзар, Сашко Лірник, вокальний дует народних артисток України "Тельнюк: Сестри" із шевченківською програмою “Тельнюк: Наш Шевченко”), і ті, хто ще не бував на головній події в Моринцях, але мають "шефестівський" дух у своїй творчості — такими друзями фестивалю можна назвати режисерку Ольгу Анненко і Братів Капранових.

Під час брифінгу організатори презентують відеоальманах “Ше.Fest мандрує країною”, у якому збережені найяскравіші моменти тривалої мистецької подорожі.

Про свій досвід та враження вам розкажуть учасники фестивалю Сестри Тельнюк, Брати Капранови, Меланія Волотовська, актриса, роль Марко Вовчок у виставі "Шевченко. Остання любов", а також організатори Олександр Висоцький, Дмитро Колоша і Юлія Капшученко-Шумейко.

Вхід вільний.

Проєкт відбувався за підтримки Українського культурного фонду, БФ «МХП-громаді», Міністерства молоді та спорту України, Черкаської обласної державної адміністрації, Звенигородської районної ради. Організатори: Всеукраїнська ГО «Молодий Народний Рух» та місцева громада села Моринці.

Акредитація за формою: https://forms.gle/Vjbmesiq8zDswWeU6