зв`язок / MNP-бонуси

Vodafone вітає у своїй мережі подарунками: 10ГБ і 1000 хвилин щомісячно для перенесених номерів

15.09.2021 17:49 - SVOBODA.FM

Vodafone вітає у своїй мережі подарунками. Клієнти, які скористались послугою «Перенесення абонентського номеру» і обрали для переходу мережу Vodafone, до кінця року будуть щомісяця отримувати подарунки.

З 15 вересня Vodafone Україна щомісяця і до кінця року даруватиме 10ГБ і 1000 хвилин абонентам, які перейшли у мережу Vodafone за допомогою послуги «Перенесення абонентського номеру».

Щоб отримати подарунок, потрібно скористатись послугою «Перенесення абонентського номеру» у період з 15.09 до 31.12.3021.

Новий клієнт предплаченої форми обслуговування, який перейшов у мережу Vodafone, отримає 1000 хвилин та 10 Гб одразу після оплати місячного пакету послуг для клієнтів.

Контрактні клієнти отримають 1000 хвилин 1 числа кожного наступного місяця за умови відсутності блокування, а 10ГБ на 30 днів – з моменту фактичного підключення кожного місяця при відсутності блокування за номером.

1000 подарункових хвилин можна використати для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі. 10 подарункових гігабайт діють 30 днів з моменту підключення.

Подати заявку на перехід до мережі Vodafone можна на сторінці vodafone.ua/mnp

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 21 країні і має партнерські угоди з операторами 49 країн. Станом на 30 червня 2021 року Vodafone надає послуги більше 300 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 28 мільйону користувачів фіксованого інтернету, 22 мільйонам користувачів ТВ-послуг та об’єднує більше 130 мільйонів IoT підключень. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, яка надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G. Інвестиції Vodafone в період активного будівництва мереж швидкісного інтернету в 2015 році – 2 кварталі 2021 року перевищили 30,3 млрд грн.

Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство і розвивати нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, Фінтех послуги, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються близько 19 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Про NEQSOL Holding

NEQSOL Holding – це диверсифікована група компаній, що працюють в різних галузях і країнах. Основні напрямки діяльності – нафтогазова, телекомунікаційна, високотехнологічна і будівельна галузі.

Група компаній працює у Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані, ОАЕ та інших країнах.

У кінці 2020 року у зв'язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу в Україні холдинг відкрив представництво в Україні.