Анонс

Прозорість місцевих бюджетів розглянуть за круглим столом 21 лютого

19.02.2019 12:34 - SVOBODA.FM

21 лютого з 14 години в прес-центрі “Чиста політика” (на вул. Гетьмана Полуботка, 6А) триватиме круглий стіл «Індекс прозорості місцевих бюджетів-2018: Чернігів».

Під час круглого столу буде представлено та обговорено національний рейтинг “Індекс прозорості місцевих бюджетів – 2018”, результати вимірювання рівня прозорості бюджетного процесу міста Вінниця та рекомендації, напрацьовані за його результатами.

Вимірювання здійснювалось експертами Громадської організації “Агенція міських ініціатив” в рамках національної кампанії Громадського Партнерства “За прозорі місцеві бюджети!” за унікальною Методологією оцінки прозорості місцевих бюджетів, яка включає 139 критеріїв і надає можливість комплексно оцінити рівень бюджетної прозорості будь якого міста.

Кампанією вимірвання було охоплено 37 українських міст – всі міста-обласні центри, м. Київ та низка міст-районних центрів. За її результатами сформовано національний рейтинг “Індекс прозорості місцевих бюджетів – 2018” та рекомендації з підвищення рівня прозорості бюджетного процесу у відповідних містах.

Довідка

*Національна кампанія “Індекс прозорості місцевих бюджетів – 2018” здійснюється Громадським Партнерством “За прозорі місцеві бюджети!” в рамках проекту “Підвищення прозорості бюджетного процесу на локальному рівні” за підтримки Міжнародного Фонду “Відродження”

Детальна інформація про партнерство «За прозорі місцеві бюджети!» за посиланням: www.probudget.org.ua