Суть коротко

Військові США розстріляти «ихтамнетов», немов у тирі

12.02.2018 17:24 - SVOBODA.FM

Що сталося в Сирії в п’ятницю, 9 лютого, поблизу Дейр эз Зора? Є купа чуток і повідомлень з претензією на певну «інсайдерність», даруйте за новояз.

Однак мова не про точність передачі подій чи кількості сотень розірваних на шмаття російських найманців та їхніх перетворених на брухт танків і БТР.

То деталі. Нам цікавіша суть події.

Перше й головне.

Російські вояки (зокрема ті, яких часто звуть учасниками приватного угруповання ватажка на прізвисько Вагнер) є вельми грізними й геройськи б’ють тільки слабо озброєні та організовані групи партизанів чи вояк відверто слабких країн. А найкраще вони воюють з мирними жителями.

Щойно ж непереможні, за твердженням російської пропаганди, російські вояки зустрічають сили, схожі на армію, – їм стає кепсько й вони не можуть взяти навіть недорозвалений аеропорт.

А коли хвалені російські, даруйте на слові, «штурмові групи» раптом зустріли сучасну армію – вони виявилися не більше, як мішенями на землі, а супротивник при тому був для них недосяжним.

Друге.

НАТО загалом і США зокрема бояться російських «вояк» тільки у твердженнях телеящиків, які стоять на території 1/9 суходолу. І якщо це, можливо, є очевидним, то можна сказати більше. Не переймаються військові США й ніякої позавійськової реакції щодо своїх дій відносно «ихтемнетов».

Як мовиться у відомій приказці, «на нет и суда нет». «Велика держава» сама обрала юридичний статус для своїх вояк. Який, втім, значною мірою продиктований злочинним характером їхніх дій.

Третє. Екстраполяція.

Санкції працюють. Нафта дешева. «Роскосмос» скоро помре. Наука й новітні технології – це не про РФ. Хвалена російська воєнщина відстала від НАТО, яке вона звикла лякати з телевізора, назавжди.

До речі, скоро 23 лютого – день ганьби, який зробили святом. І не даремно, напевно…

Мордор чоловічки ихтамнет

Читайте також:

Путіну продемонстрували, як виглядатиме війна Америки з Росією Media Availability with Secretary Mattis, Feb. 8, 2018 Кто пристрелит Путина Что случилось в Сирии