Нелегальні наркотики

Службовий собака розпізнав наркотики і в кросівку

17.07.2017 13:26 - SVOBODA.FM

В ході проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Граница 2017» в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Славутич» днями двічі відзначилась службова собака Претті.

Про здобутки службового пса розповів помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

Спочатку, при оформленні на виїзд з України авто «Фольксваген», вона спрацювала на водія, 28-річного громадянина України.

За результатами спільного зі співробітником митниці огляду особистих речей водія, у взутті виявлено паперовий пакунок з речовиною сіро-зеленого кольору, попередньо марихуаною, вагою близько 3 грамів.

Того ж дня, при оформленні на в’їзд в Україну мікроавтобусу «Опель» в особистих речах пасажира, 48-річного громадянина України, виявлено паперовий згорток в якому знаходилась речовина рослинного походження сіро-зеленого кольору, попередньо марихуана вагою біля 1 грама. А в футлярі для окулярів – порошок білого кольору, замотаний в фольгу від цигарок, попередньо – амфетамін вагою приблизно 1 грама.

Відносно обох правопорушників направлені повідомлення до правоохоронних органів про виявлення кримінального правопорушення передбаченого статтею 305 Кримінального Кодлексу України.