Війна

У російському Бєлгороді пролунали "хлопки": губернатор повідомив про трьох загиблих

3.07.2022 12:43 - УНН

У російському бєлгороді пролунала серія "гучних звуків", є інформація про зруйновані будинки, трьох загиблих та чотирьох постраждалих.

Про це повідомив губернатор бєлгородської області в'ячеслав гладков, інформує УНН.

"…у бєлгороді було чути серію гучних звуків. Горить приватний житловий будинок на вулиці Маяковського, 23. Усі оперативні служби працюють на місці. (...) Причини того, що сталося, з'ясовують, імовірно спрацювала ППО", – написав гладков у Telegram.

За словами губернатора, частково або повністю зруйновано 11 багатоквартирних будинків та щонайменше 39 приватних житлових будинків.

"За постраждалими: наразі четверо, 2 особи доправлено до лікарні: чоловік та дитина 10 років. Чоловік зараз перебуває у тяжкому стані. Двох людей оглянуто на місці. Вся необхідна допомога медиків надається. Наразі є інформація про трьох загиблих", – заявив гладков.

Тим часом, український журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що на місці інциденту виявили фрагменти ракети від російського ЗРК "Панцир".

 

"У місцевих пабліках поширюється фото частини ракети, яка застрягла у стіні житлового будинку. Спостерігачі стверджують, що це ЗРК "Панцир", якого немає на озброєнні України. Швидше за все, так само, як сталося нещодавно в окупованому Алчевську, ракета рашистів просто впала на будинки росіян", – пише він.