Музична сієста

Чернігівський обласний філармонійний центр - у проєкті "Філармонійний маратон"

7.08.2020 11:06 - SVOBODA.FM

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм взяв участь в проєкті "Філармонійний маратон", який започаткований на Українському радіо «Культура». Маратон триває з 1 липня цього року і в межах програми "Музична сієста" презентує усі 23 філармонії країни.

В прямому етері — унікальні факти з історії українських філармоній, музика у виконанні солістів і колективів, а також жива розмова в ефірі з очільниками філармоній та художніми керівниками.

Під час етеру 6 серпня 2020 року, ведуча київської студії Українського Радіо "Культура" Ірина Пашинська спілкувалася з генеральним директором - керівником художнім обласного філармонійного центру, заслуженим діячем мистецтв України Сергієм Теребуном, з художнім керівником та головним диригентом Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” обласного філармонійного центру, заслуженим діячем мистецтв України Миколою Сукачем, з художнім керівником та головним диригентом Академічного ансамблю пісні і танцю “Сіверські клейноди” обласного філармонійного центру, заслуженим діячем мистецтв України Сергієм Вовком, з художнім керівником та головним диригентом Академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського обласного філармонійного центру Іваном Богдановим та з головним режисером обласного філармонійного центру Дмитром Обєдніковим.

"Філармонійний маратон" — це подарунок усім поціновувачам класики, джазу, фольку та ретро від музичної редакції Радіо Культура", — прокоментував головний редактор музичної редакції Радіо Культура й куратор проєкту Олександр Пірієв.

Слухати етер в записі можна за посиланнями: http://www.nrcu.gov.ua/schedule/play-archive.html?periodItemID=2564228 або https://www.youtube.com/watch?v=ld8UDBGEMLM

Підписуйтеся на наші оперативні новини і цікавинки у Telegram і Twitter.