міжнародний проєкт

«Чернігівська політехніка» реалізує міжнародний проєкт «Нові медіа»

7.08.2020 10:36 - SVOBODA.FM

В Національному університеті «Чернігівська політехніка» у розпалі здійснення міжнародного проєкту «Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA)», який протягом травня-жовтня 2020 року реалізується в Україні, Молдові, Литві та має на меті посилення професіоналізму молодих лідерів громадських організацій, блогерів, журналістів у царині розвитку блогерства, правозахисту і молодіжного лідерства.

«Чернігівщина потребує активної молоді, лідерів думки до яких будуть дослухатися при вирішенні суспільно-значущих питань. Відтак, на наших заняттях, які відбуваються у формі тренінгів, блог-кафе, вебінарів, шкіл відеоблогінгу учасники мають можливість дізнатися, як розпочати самостійний шлях у блогерстві, просувати профілі у соціальних мережах, а ще яке обладнання обрати для зйомок, як писати сценарій, робити розкадровку, які програми використовувати для відео- та аудіо монтажу. Учасники проєкту також змагаються у лідерстві ведення блогів і можуть претендувати на поїздку в Литву, місто Вільнюс, де набудуть нових знайомств, навичок та досвіду громадського активізму – зауважує Наталія Шакун – доцентка НУ «Чернігівська політехніка» і регіональна координаторка проекту «Нові медіа» в Чернігівській області.

 

Проєкт ініційований Фундацією Прав Людини і спрямований на підвищення фахового рівня молодих журналістів та блогерів України. Партнером в Чернігівській області є громадська організація «Центр Ґендерної Освіти» та НУ «Чернігівська політехніка». До проєкту долучилися представники ЗМІ, громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, блогери, журналісти, викладачі, студенти.

Підписуйтеся на наші оперативні новини і цікавинки у Telegram і Twitter.