Вечеря на Свободі

Діна Мар’янчук-Луазо: французи сприйняли карантин як відпустку. Відчуття небезпеки прийшло не одразу

22.05.2020 15:49 - SVOBODA.FM

Французи, як і українці, спочатку сприйняли карантин як незаплановану відпустку. Усвідомлення небезпеки прийшло не одразу

За рішенням Уряду з 22 травня цього року в Україні починається перехід до другого етапу послаблення карантину в зв’язку з пандемією COVID-19. У Франції, яка є однією з найбільш постраждалих від вірусу держав Європи, таке послаблення настало ще 12 травня.

Ведучий програми «Вечеря на Свободі» Олександр Соломаха з допомогою skype поспілкувався з нашою землячкою Діною Мар’янчук-Луазо, яка вже близько двох десятиліть проживає у французькому Руайан. Діна розповіла про пост-карантинне життя в курортному містечку. Чим французи нагадують українців та за що поліція оштрафувала її неповнолітнього сина? Слухайте наш ефір 22 травня о 18.00 годин.

Дивитися на YouTube о 18:00:

На Facebook:

Як слухати ефір?

Велика кнопка сайту у правій колонці або:

Плеєр прямої трансляції на сайті Svoboda.FM чи популярний додаток TuneIn – встановлюйте на смартфон і слухайте будь-де! Або встановлюйте додаток Android чи iOS на свій смарт.

Слухати архів програми "Вечеря на Свободі" на SoundCloud:

Наші свіжі подкасти на:

Google Podcasts Apple Podcasts SoundCloud Spotify Anchor.fm

Слухати радіо Свобода.ФМ на онлайн-сервісах: TuneIn, Radio.Garden, OnlineRadioBox, Radio.i.ua, BestRadio.FM, URADIO.COM.UA, RadioVolna, Guzei.com, РадіоДобірка

Архів подкастів – за цими посиланнями: сервіс TuneIn, сервіс MixCloud та сервіс Podster.

Ми в телеграмі: t.me/svobodafm

Отримуйте останні подкасти у месенджері: m.me/svoboda.fm

Або приєднуйтеся до нашого VIBER-чату і пропонуйте теми програм, ставайте їхніми авторами, ставте запитання гостям студії: