п’яничка

Патрульні Чернігова вп’яте за місяць виявили одного й того самого водія з ознаками сп’яніння

8.04.2020 14:30 - SVOBODA.FM

Вчора, 7 квітня, близько опівночі на вулиці Кільцевій екіпаж патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль ВАЗ-211440. З’ясувалося, що за кермом перебував 27-річний чернігівець, який уже був відомий охоронцям порядку.

 Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. На пропозицію пройти медичний огляд чоловік категорично відмовився. Повторив він свою відмову і за присутності двох свідків.

Патрульні склали на нього адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння). Транспортний засіб доправили на арештмайданчик. Від початку березня це вже п’ятий випадок, коли цей водій з ознаками сп’яніння потрапляє у поле зору патрульних. За кожним таким фактом складені адмінматеріали, які направлені до суду. На сьогоднішній день усі вони перебувають на розгляді, рішення щодо них поки що не прийняті. Протягом нічної зміни патрульні задокументували 4 факти керування транспортними засобами особами, які перебували з ознаками сп’яніння.

Підписуйтеся на наші оперативні новини і цікавинки у Telegram і Twitter.