Надзвичайні події

Під Москвою палає ТЕЦ, що дає енергію мільйонам росіян (відео)

11.07.2019 13:53 - SVOBODA.FM

Висота вогню сягала 50 метрів. 11 липня у Московській області РФ в Митищах спалахнула масштабна пожежа на станції високого тиску на ТЕЦ-27 - Північної теплоелектроцентралі, що входить в систему "Мосенерго".

Висота вогню сягнула півсотні метрів, передає Інтерфакс з посиланням на джерело. У приборканні пожежі задіяли понад 80 вогнеборців, також туди доправили пожежний поїзд, у готовність пожежну авіацію.

Як передає ТАСС, кількість постраждалих, що отримали опіки першого і другого ступеня, складає щонайменше 11 осіб. Припускається, що це співробітники автомайстерні, розташованої на території станції.

Наразі площа пожежі складає 800 квадратних метрів, її поширення зупинили.   Станція припинила вироблення електроенергії. Аби уникнути перебоїв в подачі електрики, з резерву виведені інші об'єкти і збільшено вироблення енергії на інших станціях.   Зазначимо, північна ТЕЦ розташована в селі Челобітьєво Митищинського району, але входить до систему "Мосенерго". Вона подає електрику і тепло понад мільйону росіян на півночі Москви і в Митищах. - повідомляє ТСН.