слугі народа?

Суддя районного суду призупинила ліцензію лоукостера SkyUp

12.06.2019 09:12 - SVOBODA.FM

Згідно рішення Баришівського районного суду, розміщеному на сторінці Компромат.Leaks, суддя Баришівського районного суду Литвиненко в якості забезпечення позову до авіакомпанії SkyUp призупинила дію ліцензії на перевезення пасажирів ТОВ "Авіакомпанія СкайАп".

При цьому суддя чомусь вказала, що зупинка діяльності компанії до розгляду справи по суті не вплине на роботу авіакомпанії і не завадить її господарської діяльності.

При цьому вона одночасно примудрилася відмовити в заборону виконувати господарську діяльність з перевезення пасажирів.

Авіакомпанія вже відреагувала, опублікувавши заяву про те. оцінює все, що відбувається як неправомірні дії, спрямовані проти SkyUp Airlines. "Ми закликаємо державні органи влади втрутитися в дану ситуацію, адже наслідки цього незаконного рішення можуть бути непередбачуваними для величезної кількості наших пасажирів, які прямо зараз летять літаками SkyUp Airlines, а також купили квитки на рейси авіакомпанії на багато місяців вперед.  Це Визначення також негативним чином позначиться на репутації країни і інвестиційному кліматі.  Зі свого боку, компанія SkyUp Airlines вже оскаржила незаконне Визначення Баришівського суду Київської області 25.05.2019 року - 05.06.2019 була подана апеллой іонна скарга в Апеляційний суд Київської області. Ми очікуємо законного рішення. " - сказано в заяві, опублікованій на сайті авіакомпанії. Однак пізніше офіційну заяву з сайту було видалено.  З шедевром суддівського творчості можна ознайомитися тут .  Залишається сподіватися, що творчий підхід судді до законності не залишиться без розгляду відповідними інстанціями. У будь-якому випадку подібний процес під час курортного сезону буде мати надзвичайно тяжкі наслідки, і зачіпає десятки тисяч пасажирів.