Конфлікт

Міськрада про «Шанхай»: Будівництво незаконне та ще й небезпечне

26.03.2019 15:48 - Марія МАЛЬВА

На території колишнього заводу «Жовтневий молот», за інформацією Чернігівської міської ради, здійснюється будівництво без відповідних дозвільних документів. Більше того, наразі там уже занедбаний об’єкт цивільного захисту - укриття. На цьому сьогодні наголошувалося і під час наради в муніципалітеті.

"Учергове звертаю увагу правоохоронців, що тут відбувається порушення законодавства із містобудування, пожежної безпеки. Не дай Боже буде пожежа: хто буде за це відповідати? Не може такого бути: свавілля відбувається на очах у правоохоронців, жодної уваги не звертається. У цивілізованій країні такого бути не може, - переконаний міський голова Владислав Атрошенкою

Наразі Управління державно-архітектурного міськради видало два приписи: перший – про зупинення будівельних робіт в одному з приміщень за адресою проспект Миру, 194 (роботи зупинено); другий – про усунення порушення у містобудівній діяльності протягом двох місяців.

У свою чергу Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради вже звернувся до прокуратури за фактом занедбання бомбосховища та появи небезпечної прибудови.

SVOBODA.FM продовжує слідкувати за ситуацію із земельними ділянками за адресою проспект Миру, 194 та оприлюднювати аргументи сторін конфлікту.

Читати також: Час рахувати і розраховуватися. Знову про ринок на Ремзаводі

Міська рада власникам колишнього «Жовтневого молоту»: сплатіть податки та виконуйте закон

Підприємці – меру. Про «Шанхай», якого немає