Виробництво / Маркетинг

У маркетологів і згущонка «бойова»

7.12.2018 13:11 - «Укрінформ»

На Ічнянському молочноконсервному комбінаті в Чернігівській області повністю відновили роботу, і до Дня Збройних сил України випустили крафтову партію згущеного молока "Згущенка "Бойова".

Про це кореспонденту «Укрінформу» повідомив голова наглядової ради ПАТ "ІМКК" Валентин Запорощук.

"Це – промо-акція, спрямована на підтримку нашої армії і пов’язана з тими подіями, які нещодавно відбулися на арсеналі під Ічнею. Підприємство тоді зупинялося, кілька тижнів стояло, люди постраждали", - сказав Запорощук.

За його словами, партія чисто символічна і випущена не для продажу. Але якщо на таке згущене молоко будуть замовлення, в тому числі й від армії, підприємство готове її випускати.

На упаковках зображені військовослужбовці різних родів військ. І називаються банки відповідно: танкове, флотське, десантне, артилерійське, авіаційне та піхотне. Хоча продукт у них за складом однаковий.

В коментарі підкреслили, що після пожежі з подальшою детонацією боєприпасів, що призвело до значних руйнувань в райцентрі Ічня та довколишніх селах, виробництво повністю відновлено.

“Ми працюємо в повному обсязі й продовжуємо робити свою справу. І як доказ - ця перша партія нового згущеного молока, присвяченого нашій армії”, - наголосили в МКК.