Громадська діяльність

Молодіжна рада Чернігова напрацьовує стратегію комункації

13.10.2018 13:27 - SVOBODA.FM

Створення Чернігівської молодіжної ради наробило галасу. Хтось підтримує таку ініціативу; хтось вважає, що не варто дослухатися до настільки юних; а комусь, аби побурчати.

Та попри все, Молодіжна рада таки розпочала свою роботу.

 «Знаєте, у кожній справі головне — команда! Як кажуть: один у полі не воїн. Яким би вмотивованим, сильним, розумним ти не був, але вагомі й довготривалі справи можна зробити тільки разом з командою. Тому на разі, у мене стоїть задача, допомогти кожному відкритися і створити таку атмосферу, в якій захочеться творити, працювати й повертатися», - коментує голова Чернігівської молодіжної ради Аліна Сіра.

Один із перших кроків ради - налагодити комунікацію з молоддю міста через соціальні мережі. Додатково на початку своєї роботи Молодіжна рада організує анкетування для об'єктивного вивчення потреб, проблем і побажань молодих людей Чернігова. До розповсюдження анкет планують залучити не тільки медіа, а й студентські та учнівські ради навчальних закладів, волонтерів.

Члени Молодіжної ради висловили свої пропозиції щодо сфер, у яких вони могли б докласти своїх зусиль, щоби зробити Чернігів містом дружнім до молоді. Запропоновані освітній, екологічний, туристичний, спортивний напрямки. Очікується, що в процесі роботи та, зокрема, після широкого анкетування цей перелік розшириться.

Відслідкувати роботу ради та запропонувати власні ініціативи можна на офіційній сторінці у Facebook.