Кордон

В прикордонні посилено додаткові тимчасові режимні обмеження

12.10.2018 15:57 - SVOBODA.FM

На держкордоні України введено додаткові тимчасові режимні обмеження.

Вони мають на меті посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобігання правопорушенням в межах прикордонної смуги і контрольованих прикордонних районів та для захисту національної безпеки.

Про це SVOBODA.FM повідомив помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

Відповідно доповнено додатковим пунктом наказ Чернігівського прикордонного загону від 12.04.2018 року №450-АГ «Про затвердження додаткових тимчасових обмежень на в’їзд і проведення робіт в межах Новгород-Сіверського, Семенівського, Корюківського, Сновського, Городнянського, Ріпкинського та Чернігівського контрольованих прикордонних районів».

Зокрема в ньому визначено, що «Інформування про заплановане проведення робіт в межах прикордонної смуги фізичними та юридичними особами здійснювати у відповідності до пункту 17 Положення про прикордонний режим, затвердженого Постановою КМУ від 27.07.1998 року №1147, із обов’язковим вказанням конкретного місця та часу початку таких робіт, строку їх провадження та охоплювати період їх проведення не більше 30 календарних діб».