Трансляція

Презентація програми «Молодь змінить Україну»

15.06.2018 16:29 - SVOBODA.FM

Фонд родини Богдана Гаврилишина з 18 години 15 червня у Чернігові презентує оновлену програму «Молодь змінить Україну» для регіонів.

Програма – для молодих держслужбовців, активістів громадського сектору та соціальних підприємців.

У цьому році програма передбачає не лише відбір команд, які поїдуть у шість країн Європи вивчати європейський досвід ефективного управління. У межах програми передбачається надання мікро грантів на реалізацію регіональних проектів учасників, а також модульна система навчання в межах локальних шкіл у шести містах України: Вінниці, Тернополі, Чернігові, Черкасах, Полтаві та Запоріжжі.

У Чернігові вже відібрано 35 молодих та активних людей від 20 до 35 років, які готові працювати для позитивних змін у місті.

Учасники, які покажуть найкращі результати отримають міні гранти на реалізацію своіх проектів у Чернігові (від 10 тис. грн).

Найбільш активні учасники, які відповідатимуть усім вимогам програми, восени 2018 року зможуть відвідати одну з шести країн Європи (Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція та Польща). Сформовані у групи з 5-6 осіб, вони впродовж тижня вивчатимуть європейський досвід.

Перший модуль відбувся у Києві за участі послів європейських держав, представників фонду, народних депутатів.

Другий та Третій пройдуть у Чернігові 15-16 червня. Серед спікерів: Т. Бойко, Я.Куц, Л.Федоренко, Я.Сухомлин та інші.