Крадуть!

Крадій не соромився присутності в хаті господарів

20.03.2018 15:31 - SVOBODA.FM

Злодій-екстримал обкрадав будинки просто в той час, коли господарі займалися власними справами в сусідніх кімнатах.

Він віджимав вікна, швидко збирав найцінніше та зникав. Втім, зрештою він все ж таки був затриманий.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП в Чернігівській області.

В ході проведення розшукових заходів оперативники кримінальної поліції Чернігова затримали раніше судимого молодика саме під час однієї з крадіжок.

Виявилося, що він лише півроку як вийшов з місць позбавлення волі, але замість нормальної роботи обрав шлях екстремальних крадіжок.

За час своєї свободи молодик встиг проникнути до півтора десятка квартир та будинків у Чернігові та Ріпках. Лише за останній тиждень він скоїв три крадіжки. Здобич продавав, адже потребував чергової дози наркотиків.

До приватних будинків він забирався найлегшим способом – віджимав металопластикові вікна. В кожному з будинків 33-річний чоловік забирав найцінніші речі: золото, техніку, гроші. Ряд осель злодій-екстримал обікрав, коли господарі займалися власними справами в сусідніх кімнатах.

Сума заподіяних збитків встановлюється, але в останній з квартир, чоловік зміг вкрасти 15 тис. грн, планшет, та вироби з золота.

Чоловік у скоєному зізнався, дав правдиві свідчення та затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Інформація за даним фактом внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка, поєднана з проникненням.