Загибель у пожежі

31-літній загинув від цигарки

20.03.2018 11:38 - SVOBODA.FM

19 березня о 21:52 до Служби порятунку "101" у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу в районному центрі по вул. Молодіжній одного з приватних житлових будинків.

На місце пригоди оперативно прибуло два відділення 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Ріпки.

На той момент в будівлі спостерігалося щільне задимлення, а в одній із кімнат відбувалося горіння. Вогнеборці у апаратах захисту органів дихання та зору під час проведення розвідки в одній з кімнат біля ліжка виявили 31-річного господаря помешкання.

Чоловіка негайно винесли з небезпечної зони та передали медичним працівникам бригади швидкої допомоги. На жаль, під час транспортування до медичного закладу чоловік помер.

Вогнеборці о 22:25 загоряння локалізували, а о 22:40 остаточно ліквідували. До ліквідації пожежі залучалось 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Причиною виникнення пожежі послужила необережність при палінні загиблого. Вогнем знищено ліжко, пошкоджено речі домашнього вжитку та підлогу.

* * *

Рятувальники УДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, ретельно гасіть недопалки.

Управління ДСНС у Чернігівській обл.