Зимові пригоди

У п’ятницю одні тягають склянки, а інші – фури зі снігу

12.02.2018 09:11 - SVOBODA.FM

Упродовж 8 лютого пожежно-рятувальні підрозділи УДСНС України у Чернігівській області двічі залучались для надання допомоги водіям з вивільнення транспортних засобів із снігових заметів.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Чернігівській області.

Біля с. Мала Кошелівка Ніжинського району о 20:10 відділенням 16-ої Державного пожежно-рятувального частини м. Ніжин вивільнено вантажний автомобіль "DAF-105", який внаслідок складних погодних умов потрапив на автодорозі у сніговий замет. Із проблемної ділянки дороги вантажівку відбуксирували пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної прохідності.

О 23:30 рятувальники 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Прилуки вивільнили із снігового замету легковий автомобіль "Volkswagen Golf", який злетів у кювет поблизу с. Петрівське Прилуцького району.

Загалом до надання допомоги від підрозділів УДСНС України у Чернігівській області залучались 4 чоловіки особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

З огляду на це рятувальники звертаються до водіїв прислухатися до прогнозів та застережень синоптиків та без нагальної потреби не виїздити на далекі відстані.