наші подкасти / Під прицілом

Журналісти повинні не лише заробляти гроші, - проект "Під прицілом"

11.02.2018 09:55 - SVOBODA.FM

Якщо журналісти маніпулюють, а суспільство це приймає, то мабуть так тому і бути. Наразі. І повчати збоку, якщо так відбувається, сенсу небагато.

Але журналісти повинні в першу чергу розуміти, що вони журналісти. І не лише заробляти гроші, а щиро створювати якісний інформаційний продукт, задля чого професія і існує.

Про це говоримо у черговому випуску програми "Під прицілом"!

Ведучими програми є журналісти Ірина Воробей та Олексій Маслов. Наш постійний експерт: Петро Антоненко - засновник та головний редактор обласної газети «Світ інфо», Павло Славінський - військовий психолог. Як нас слухати: Плеєр прямої трансляції на сайті SVOBODA.FM чи популярний додаток TuneIn - встановлюйте на смартфон і слухайте будь-де! Або встановлюйте додаток Android чи iOSна свій смарт. Також радіостанція в ефірі і на інших популярних онлайн-сервісах: http://onlineradiobox.com/ua/svobodafm/ https://radio.online.ua/radio/svobodafm/ http://radio.i.ua/svoboda.fm/ Абоненти «lifecell» можуть слухати радіостанцію у своєму смартфоні без обліку інтернет-трафіку через додаток FIZY. Попередні динамічні випуски програми ПІД ПРИЦІЛОМ можна послухати за посиланням тут. Окрім цього програму «Під прицілом» існує у відеоформаті. Її створює Громадське телебачення: Чернігів. Проект "Слухай. Думай. Аналізуй" реалізоваий за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.