Книги

Книги «Побратими», «Наші» та «Відчайдухи» доступні безкоштовно тут і зараз

19.01.2018 13:18 - SVOBODA.FM

Журнал «Військо України» пропонує відповідне чтиво – книги на тему протистояння російському загарбникові.

У виданнях журналу йдеться зокрема й про воїнів-чернігівців.

Це книги «Побратими», «Наші» та «Відчайдухи».

«Побратими»

Держслужбовці, робітники, вантажники, учителі, фермери… Усі вони різні. І, можливо, ніколи б не зустрілися в цьому житті.

Не одягли б однострій, не спали б в одному бліндажі, не їли б з одного казанка, не стали б побратимами, якщо б не поклик Батьківщини, над якою нависла біда.

Вони залишили свої сім’ї та справи. Вони єдині у своєму прагненні захистити Україну, а значить – мобілізовані бути сильними, мобілізовані бути патріотами, мобілізовані бути героями…

Завантажити або відкрити книгу:

viysko.com.ua/wp-content/uploads/2017/12/pobratimi.pdf

«Наші»

…Люди, які живуть із тобою в одній країні та яких ти вважаєш рідними по землі і по крові, під впливом російської пропаганди та виконуючи російські накази, раптово починають стріляти тобі в спину, коли координують вогонь бойовиків у хату свого сусіда.

В таку годину лінія окопів пролягає не в родючих українських ґрунтах, а в душах і головах українців. І тоді слово «НАШІ» набуває особливого значення.

Український воїн, як поводир позбавлених бачити реальність, радить: «Заплющ очі – дивись серцем!».

Дивись, для кого Україна – це полігон, а для кого – земля рідна. Хто маскує в дитячій іграшці вибухівку, а хто розміновує будинки й цілі квартали та території. Хто використовує народ Донбасу як живий щит, а хто заради нього йде на смерть, рятуючи дорослих і дітей.

Завантажити або відкрити книгу:

http://viysko.com.ua/wp-content/uploads/2017/12/nashi.pdf

«Відчайдухи»

Ризикуючи життям щомиті, вони боронять Україну, жінок, дітей, стариків і вважають це своїм святим обов’язком. Вони мають те, чого не купиш у російських воєнторгах, – патріотизм і хоробрість.

Усіх їх, оборонців землі української, різних за віком, політичними уподобаннями, професіями та соціальним станом, об’єднала любов до Батьківщини.

Про відважних і завзятих чоловіків – наша розповідь.

Завантажити або відкрити книгу:

http://viysko.com.ua/wp-content/uploads/2017/12/vidchadyxi.pdf