Профілактика

Грійтеся, але без фанатизму! Пожежники пішли по хатах

14.12.2017 16:14 - SVOBODA.FM

В умовах настання холодів зростає кількість пожеж у житловому секторі громадян, спричинених порушенням правил влаштування та експлуатації пічного опалення й електропобутових приладів.

Зважаючи на невтішну статистику, рятувальники Чернігівщини постійно проводять профілактично-роз'яснювальні заходи серед населення.

11 грудня фахівці Бахмацького, Борзнянського, Варвинського, Ічнянського та Сосницького районних підрозділів провели профілактично-роз'яснювальні рейди та інструктажі серед мешканців житлового сектору на території м. Бахмач, смт. Варва, сіл Ядути, Острів Надії, Сапонівка, Гришівка, Рожнівка, Мартинівка, Козляничи, Загребелля, Масалаївка.

Під час заходу надзвичайники звертали увагу населення на необхідності оглядів та приведення у безпечний протипожежний стан опалювальних печей і димарів, електричних мереж і приладів, дотриманні правил обережного поводженні з відкритим вогнем.

Для більш детального ознайомлення із заходами безпеки, рятувальники вручили профілактичні пам'ятки й листівки, а батькам наголосили про небезпеку дитячого травматизму внаслідок залишення малечі без відповідного нагляду.

За інф. Управління ДСНС України у Чернігівській обл.