ЖКГ / Оголошення

Розпочав роботу сайт міського колл-центру

13.12.2017 14:07 - SVOBODA.FM

Розпочав роботу офіційний сайт міського контакт-центру: http://chmkc.com.ua.

Працює також і мобільна версія сайту – «Call-центр CityOn. Чернігів».

Звичайно, продовжує працювати й гаряча лінія телефону колл-центру.

Зареєструвавшись на сайті, користувач отримує доступ до Особистого кабінету та може передавати до міського контакт-центру фото та текстові звернення, а потім самостійно в режимі реального часу слідкувати за їх виконанням. Це зручно для всіх громадян, особливо для людей із порушенням слуху.

На сайті функціонує мапа робіт, де позначені термінові роботи та їх причини.

Також тут функціонує мапа звернень громадян. Звернення громадян розподіляються за типами (всього їх 16), що зручно для пошуку, перегляду кількості заявок та контролю за їх виконанням.

Клікнувши мишкою на потрібний тип звернення, користувач одразу бачить на карті всі заявки, що відносяться до цього типу. А натиснувши на значок, що позначає звернення, відразу може прочитати інформацію по ньому.

Нагадуємо, за ступенем терміновості реагування всі заявки розбиті на 4 коди, що позначаються відповідним кольором: - червоний – аварійний, тобто реагування протягом години, - жовтий – протягом доби, - зелений – від 3 діб до 90 днів, в залежності від виду робіт, - синій – консультативний.

Сайт та додаток працює в тестовому режимі. Будемо вдячні за Ваші зауваження та пропозиції, що стосуються роботи сайту та його мобільної версії, їх зручності, наповнення, тощо.

Свої повідомлення щодо функціонування сайту та його мобільної версії залишайте шляхом розміщення через Ваш Особистий кабінет або повідомляйте оператору контакт-центру за телефоном гарячої лінії 0-800-50-93-50.

За повід. Управління ЖКГ Чернігівської міськради