Алкогольний угар

«Швидка» на ярмарок вивозила п’яних і битих «нон-стоп»

18.10.2017 16:10 - За інф. «NizhynNews»

Зазвичай на свята кількість викликів «швидкої» значно зростає. Не винятком став і цьогорічний Покровський ярмарок у Ніжині.

Як повідомила завідуюча Ніжинським відділенням екстреної швидкої медичної допомоги Ірина Корчева, у суботу, 14 жовтня, до швидкої надійшло більше 80 викликів.

Бригади по місту виїжджали переважно до громадян, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Семеро було доставлено до травмпункту Ніжинської Центральної міської лікарні.

Так, із забійними ранами голови до травмпункту був доставлений 25-річний чоловік, 16-річний юнак із закритою травмою кісток носа, який брав участь у бійці, та 57-річний із рваною раною перенісся.

17-річна дівчина отримала травму правої ноги, 22-річна жінка отримала різану рану лівої долоні, обом жінкам допомога була надана на місці.

Також до лікарні були доставлені 40-річний чоловік, який отримав забій носа, 35-річний чоловік, який отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, 37-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння середньої тяжкості.

70-річний чоловік з парку ім.Шевченка у стані алкогольного сп’яніння також був доставлений в лікарню, а ще одному п’янючому 70-річному дідусеві була надана допомого медпрацівниками на місці.

На цьому перелік тих, кому Покрова запам’ятається надовго, не закінчився.

До речі, більшість любителів хильнути зайвого, можливо, навіть не пам’ятатимуть тих, кого вони забезпечували роботою в ці святкові вихідні.