Суд

Нападника із сокирою зачинили в СІЗО на два місяці

12.10.2017 12:41 - За матер. «Високий Вал»

Сьогодні, 12 жовтня, Олександра Яковця під посиленою охороною доставили до Новозаводського районного у м. Чернігів суду.

Позавчора, 10 жовтня, він у приймальні прокуратури Чернігівської області напав із сокирою на начальницю відділу звернень.

Під час засідання підозрюваний поводив себе спокійно. Прокурори просили для Яковця два місяці тримання під вартою. Адвокат же наполягав на домашньому арешті.

Втім, взявши до уваги той факт, що Яковець не має постійного місця реєстрації, а останнім часом мешкав у дачному будинку в селі Старий Білоус, а також те, що його підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину, суд вирішив тримати його під вартою.

Сам підозрюваний свою вину у вчиненні злочину по суті, не визнав.

Він хотів зробити заяву у залі суду, однак йому не надали такої можливості. Він пообіцяв передати письмове звернення через адвоката.

Чоловік проведе найближчі 2 місяці у Чернігівському СІЗО.

Олександр Яковець був постійним відвідувачем прокуратури. Ймовірно, його і в обличчя знали. адже скарги він надавав до прокуратури попередні сім років.

Постраждала, за деякими даними, – Тамара Герасименко. З рубаними ранами голови й руки вона знаходиться у лікарні.

Дехто з читачів Svoboda.FM вже встиг залишити далеко не улесливий відгук про те, що пані Герасименко, дуже м’яко кажучи, не переймається проблемами людей, що приходять зі зверненнями до прокуратури. Може, то всього лише злі язики?

Історія інциденту – за «Посиланнями до теми» нижче: