АПК

Приватбанк допоможе аграріям з лізингом на велику техніку

22.09.2017 14:35 - SVOBODA.FM

Лізинг передбачає довгострокову оренду обладнання та техніки з можливістю подальшого їх викупу орендарем. Практика свідчить, що кількість і вартість укладених лізингових угод постійно збільшується.

Користуватися лізингом вигідно, адже клієнт отримує товар одразу, розраховуючись за нього поступово за рахунок прибутку від використання.

Після усіх виплат об’єкт лізингу переходить у власність орендаря. На відміну від кредиту, на об'єкт лізингу не накладається стягнення третіх осіб, адже право власності належить лізингоотримувачу. До того ж, лізинг – це не просто надання грошей для покупки, а й повний комплекс сервісних послуг, пов’язаних з придбанням. Перевагами оформлення лізингу у ПриватБанку є низька відсоткова ставка – від 1 % до 19% річних, без прихованих комісій та переплат, а також просте оформлення – попереднє рішення приймається в момент подачі заявки, а комплект документів мінімальний і не вимагає нотаріального оформлення.   Лізинг обладнання, сільськогосподарської та спецтехніки може зацікавити клієнта, якщо у підприємства бракує вільних обігових коштів, а брати кредит з низки причин не вигідно. Лізинг можна оформити на термін до 60 місяців. Сума авансу повинна складати не менше 30% від вартості імпортного і не менше 20% від вартості вітчизняного обладнання (транспорту). Сума лізингу може сягати 30 млн грн. У якості клієнта може бути будь-яке комерційне підприємство: юридична особа або фізична особа - підприємець з досвідом роботи щонайменше 1 рік. Клієнт може подати заявку на сайті pb.ua, зателефонувавши на короткий номер 3700 або через персонального банкіра.     Марина Молька Прес-служба ПриватБанку в Чернігові