Вбивство

Затриманий чоловік, який жорстоко забив до смерті знайомого

17.08.2017 10:24 - SVOBODA.FM

Під ранок 15 серпня до поліції Чернігівщини надійшло повідомлення від жінки, яка в сусідній квартирі виявила закривавлене тіло сусіда.

У результаті оперативно-розшукових дій правоохоронці вийшли на слід убивці.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

В будинку приміського населеного пункту Чернігівського району вночі з 14 на 15 серпня обірвалося життя чоловіка, який не встиг дожити до свого 30-річчя. Як встановили правоохоронці, ближче до ночі до нього в гості завітав років на п’ять молодший товариш.

На ґрунті раптової неприязні вони почубилися, але остаточну крапку в конфлікті поставив молодший чоловік, завдавши численних ударів дошкою по голові опонента. Один із таких ударів виявився фатальним. Зрозумівши, що сталося невиправне, парубок просто залишив будинок.

Зранку на місці вбивства працювала слідчо-оперативна група, судово-медичні експерти та інші правоохоронці. Голова загиблого була вкрита численними саднами, та й розтин підтвердив, що смерть настала внаслідок набряку головного мозку в результаті внутрішньочерепної травми з переломом кісток черепа.

У квартирі було виявлено сліди та речові докази. У ході проведення розшукових заходів правоохоронці Чернігівського районного відділку поліції встановили, хто скоїв криваве вбивство. Ним виявися безробітний та раніше судимий 24-річний парубок з сусіднього села. Він зізнався, в скоєному та надав правдиві свідчення.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. підозрюваний затриманий до ізолятора тимчасового тримання, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.