Затримання

Ґвалтівника-грабіжника затримано

12.08.2017 12:20 - SVOBODA.FM

Прилуцька поліція «по гарячих слідах» затримала чоловіка, який у вечірній час в місцевому парку зґвалтував свою неповнолітню знайому.

А за годину він ще й відібрав мобільний телефон у співмешканки.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Ввечері 9 серпня до прилуцької поліції звернулася неповнолітня дівчина із заявою про зґвалтування.

Як пояснила потерпіла, у центрі міста вона зустріла знайомого, з яким їй було йти по дорозі. Але у місцевому парку той почав чіплятися до дівчини.

16-річна прилучанка усіляко намагалася пояснити знайомому, що не має намірів вступати з ним у статевий контакт. Втім, удвічі дорослішого чоловіка така відповідь не влаштувала і він застосував до потерпілої силу. Дівчина намагалася втекти від зловмисника, але він все одно наздогнав її та довершив свою справу.

Провівши оперативно-розшукові заходи, співробітники кримінальної поліції Прилуцького відділу поліції встановили місцеперебування підозрюваного та затримали його.

Тоді ж правоохоронцям стало відомо, що за годину після зґвалтування юної прилучанки підозрюваний скоїв ще один злочин: пограбував свою співмешканку, заволодівши її мобільним телефоном.

Підозрюваний – місцевий 35-річний безробітний. Він уже мав проблеми із законом. У скоєному зізнався. Він затриманий у порядку ст. 208 КПК України.