Пряма мова

Цькування вчительки профоргом школи №32

10.08.2017 16:19 - SVOBODA.FM

Слово - не горобець, записалося - не викрутишся.

Блюзнірсво, шантаж та залякування – стиль роботи з кадрами посіпак потужної директора Чернігівського ліцею №32.

Втім, це вже царина оціночних суджень. Можливо, у інших людей, у педагогів, будуть якісь інші думки й оцінки розмови в навчальному закладі профорга школи із вчителькою?

У наведеному нижче діалозі йдеться про те, щоб забрати у вчительки три години гурткової роботи.

«Ну, дорогая, не ты первая, не ты последняя в такой ситуации», – філософствує парторг… тобто профорг школи.

Хоча з останнім твердженням, після виносу внутрішньої кадрової кухні ліцею №32 на розсуд громадськості, ще далеко не все однозначно.

«Не хотів, але доводиться… Я тут ще трохи «змонтував плівок» з кишенькового бабінника. Цілу ніч сидів і клеїв», – напівжартома пояснює появу цього запису Ігор Левенок, чоловік вчительки.

Нагадаємо: в основі скандалу – «виховна година» на матюках директора цієї школи-ліцею Людмили Тарасюк із вчителькою Мариною Левенок через професійну діяльність її чоловіка – журналіста.

Після того були листи начебто «від колективу школи» і до місцевих видань, і до начальника міського управління освіти Василя Білогури. В останньому листі і слова на захист директора, і також анонс зборів у школі 28 серпня, куди запрошують і Левенка Ігоря.

«Ще вони хочуть, аби я пішов на ці ганебні збори! От нема в мене інших проблем, як в робочий час слухати різну маячню, по типу того, як я не поступаюся місцем у тролейбусах «бабушкам с клюкой» чи ще якийсь абсурд!?» – відреаґував Левенок.

Попередні етапи цього скандалу – за «посиланнями до теми» нижче:

матюччя