Обмін думками

«Баттл» Тарасюк-Левенки навколо матюччя продовжується

21.07.2017 13:44 - SVOBODA.FM

Обидві сторони скандалу, що вийшов на загал з кабінету директора чернігівської школи №32, зробили експертизи запису скандальної промови з матюками.

Це начебто «виховна година» директора з підлеглою – педагогом Мариною Левенок. Остання і зробила запис звуку.

Директор школи Людмила Тарасюк стверджує, мовляв, запис змонтовано. Ігор Левенок – чоловік вчительки, має документ, що запис з матюччям – справжній, автентичний.

Заковик в тому, що пані Тарасюк говорить про монтаж у випадку своєрідного «промо-ролика», де з цілої «виховної години» представлені її найбільш феєричні вислови. Як розуміють досвідчені користувачі інтернету і малахольні з Facebook, це нарізка окремих висловлювнь пані Тарасюк.

Загалом же «виховна година» тривала три чверті години. І саме висновок експертизи щодо повного запису має Ігор Левенок.

«Пані Тарасюк, можете видаляти мої коменти на своїй сторінці скільки завгодно! Можете мене забанити, але усе ж вам інколи не завадить вмикати логіку, – коментує заяву опонента Ігор Левенок. – Бо те, що ви пишите на голову не налазить. Тобто я маю подавати на вас до суду? З якого б це переляку? І ще одне, хронометраж повної розмови оригіналу становить 44 хвилини, якщо ви наполягаєте, я можу оприлюднити її повністю. А що, нехай люди знають як ви зі своїм чоловіком-беркутом зробили зі школи "цукерку", а цей паскудний Левенок тільки і здатен на те, аби її "обговняти" ну і далі по тексту про "малохольних" та "п...ду в клєточку". Не смішіть людей! Експеертизу чого ви зробили? Ютубу?? Так я і не казав що там оригінал. Там справді нарізка ваших перлів! А оце вже експертиза справжня!! І ви чудово усвідомлюєте, якщо ви підете до суду, то справу програєте! Тому, власне, до цього часу вас у суді й не було!»