МРТ / здоров'я / Імідж*

Людино, як часто ти забуваєш про себе?

14.07.2017 22:55 -

Ти думаєш та піклуєшся про все навколо: про свою домівку, про своє авто, про свій одяг врешті решт. Вдома ти проводиш генеральне прибирання, одяг переш та прасуєш, авто відвозиш на СТО для діагностики.

Може варто попіклуватися і про своє тіло, яке нам подарувала природа і ми сприймаємо його як належне, забуваючи займатися спортом, правильно харчуватися, хоч інколи відпочивати, бути спокійним і головне ЗДОРОВИМ!!!

Наука не стоїть на місті, і в даний час в арсеналі людства велика кількість різноманітних методів діагностики, чи, так званого, сканування організму.

Один з них МРТ, тобто магнітно-резонансна томографія – це складний але безпечний метод діагностування, заснований на магнітному полі та радіочастотних імпульсах, точніше сказати на основі ядерно-магнітного резонансу, суть процедури у впливі на організм того самого магнітного поля; при цьому томографом реєструється виділення енергії протонів тілом людини.

Безпечність полягає у відсутності шкідливого опромінення, не використовуються рентгенівські промені, як наприклад, при рентгенографії чи комп’ютерній томографії.

Під час дослідження пацієнт знаходиться в тунелі томографу в горизонтальному положенні, вентиляція та освітлення спеціально продумані для комфорту та зручності. Цей метод дозволяє отримати чіткі знімки внутрішніх органів для діагностування головного та спинного мозку, хребта, суглобів, органів черевної порожнини (виключення шлунок та кішківник) та малого тазу, а також серця та судин. 

Кому довірити себе ззовні та з середини? В кого спитати пораду?

Заходь на https://doc.guru/kiev/diagnostics/mrt. Величезний вибір клінік та медичних центрів, які пропонують безліч послуг по обстеженню різноманітних органів безпосередньо чи в комплексі. Зручний інтерфейс сайту допоможе знайти саме те місце, в якому вам буде комфортно пройти обстеження, вибрати прийнятну ціну та зручний час та розташування. Знайти інформацію про кваліфікацію та спеціалізацію лікарів, прочитати відгуки та остаточно визначитися з вибором.

Все що від вас потрібно:

1. Зайти на сервіс пошуку медичних послуг https://doc.guru/kiev/diagnostics/mrt.

2. Вибрати установу, яка відповідає вашим вимогам та записатися на приойм (за номером телефону або через сайт, попередньо отримавши настанови щодо обстеження).

3. З’явитись в призначений час, пройти дослідження, та вже за кілька годин отримати результат.

Саме обстеження не потребує зайвих приготувань, окрім МРТ органів черевної порожнини та органів малого тазу, єдине про що вас попросять – це зняти з себе все металеве, зручно вмоститись на кушетку томографу, важливо – лежати нерухомо, по можливості, і не лякатись звуку роботи апарату. Сама процедура триває від 7 до 40 хвилин з огляду на те, яка зона діагностується. Заключення лікарів та знімки у зручному для вас форматі (на плівці чи в електронному виді) ви отримаєте через 2 годин, чи трохи пізніше в залежності від випадку.

Якщо у вас виникли ускладнення, ви завжди можете подзвонити консультантам сервісу та отримати вичерпну та кваліфіковану відповідь на будь-які додаткові  питання.

І головне – будьте здорові!