ДТП

Рятувальники двічі вирізали людей з битих авто

14.07.2017 13:42 - SVOBODA.FM

У четвер, 13 липня, пожежно-рятувальні підрозділи на Чернігівщині двічі залучались для проведення невідкладних робіт з деблокування постраждалих у ДТП.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Чернігівській області.

Як повідомляло видання Svoboda.FM, у Ніжині о пів на 5 ранку сталася ДТП на вулиці Шевченка: таксі "Daewoo Nexia" в’їхало в маршрутку "Рута".

29-річного пасажира легковика затисло конструкціями понівеченого автомобіля. Рятувальники 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці пожежно-рятувальної техніки за допомогою спецінструменту вивільнили постраждалого та передали медичним працівникам.

Каретою «швидкої» чоловіка було доставлено до реанімаційного відділення Ніжинської лікарні.

Того ж дня о пів на 23 годину на автодорозі "Київ - Суми - Юнаківка" біля села Харкове Талалаївського району водій автомобіля "Volkswagen Passat" не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з’їхав у кювет та перекинувся.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучалось відділення 21-ої Державної-пожежно рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки.

Внаслідок ДТП 47-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження, однак від госпіталізації відмовилась.