житейська історія / Імідж*

Світлодіодні лампи заощаджують і дбають про екологію

27.05.2017 09:36 - SVOBODA.FM

Стати справжнім господарем і вільною людиною одночасно нескладно. Один мій знайомий так і зробив.

У негараздах нашого часу, що пов'язані зі складністю працевлаштування, дорожнечею енергоносіїв і т.д. теж можна знайти великий позитив. Ці проблеми підказують інші шляхи виходу і нові можливості.

Отже, почав мій знайомий з рацпропозицій на роботі. Попервах начальство дуже їх цінувало: запровадження GPS-трекерів, світлодіодні ламп і датчиків руху дозволило дуже заощадити і оптимізувати процеси на виробництві.

До речі, готові рішення по світлодіодних лампах ви можете подивитися на сайті http://novosibirsk.svetodiodnye-svetilniki.com/.

Отже, купив мій знайомий якісну світлодіодну стрічку, мікроконтролери і самотужки став виготовляти за допомогою паяльника і вмілих рук світлодіодні лампи. У вітальні, вбиральні і навіть на сходах загального користування він встановив датчики руху. Згодом його поверх і квартира стали нагадувати розумний будинок.

Не секрет, що рахунки за електроенергію впали в рази. Адже за потужністю світлодіодна лампа - аналог десяти таких самих ламп розжарювання. А на відміну від люмінісцентних ламп це екологічно чисте світло не загрожує навколишньому середовищу парами ртуті.

Якість сучасних світлодіодних стрічок і світлодіодних ламп знаходиться на досить високому рівні і вони з часом не втрачають своєї яскравості.

В залежності від потреб і функціонального призначення ви можете обрати потрібну вам за яскравістю і потужністю лампу чи навіть прожектор. А за дизайном це може бути навіть лампочка в стилі лофт.

Крім того, мале споживання енергії цими лампами робить можливим їхнє використання в автоновному освітленні разом із сонячними панелями. В останньому варіанті ви можете не гаяти часу і не чекати готових рішень від Tesla: усе вже продається у магазині будівельних матеріалів: і сонячні панелі, і контролери, і акумулятори, і світлодіодні лампи!

Отже не гайте часу, майбутнє вже настало і лише чекає, коли ви ним скористаєтеся, особливо у питанні використання світлодіадних ламп з готовими рішеннями на сайті http://novosibirsk.svetodiodnye-svetilniki.com/.