ДТП в п'яному угарі

П’яний на мопеді «попав» на чималі гроші

29.03.2017 14:56 - SVOBODA.FM

Близько 2-ї години 25 березня на перехресті вулиць Малясова і Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода – мопед зіткнувся з автомобілем.

Патрульні, які прибули на місце пригоди, встановили, що 60-річний чернігівець, керуючи мопедом, рухався головною дорогою та на перехресті не розминувся з Mitsubishi Lancer, який, виїжджаючи з вулиці Малясова, чекав поки мопед проїде.

Про це повідомляє спільнота у Facebook «Патрульна поліція Чернігова».

Свідки аварії розповіли поліцейським, що мопед під час руху сильно вихляв дорогою.

Після медичного огляду в кареті швидкої допомоги водій мопеда відмовився від госпіталізації, але погодився пройти тест на вміст алкоголю. Результат – 1,2 проміле алкоголю в крові. Також з’ясувалося, що чоловік взагалі не має прав на керування транспортними засобами, а мопед не зареєстрований.

Патрульні склали на водія адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), винесли постанови за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) і за ч. 6 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом, незареєстрованим в установленому порядку) Кодексу України про адміністративні правопорушення.